Website of Wenssite?

SequenS maakt wenssites. Da's net iets anders dan een website. Je kan met vele middelen al snel iets in elkaar flansen dat voor een website kan doorgaan. Maar je volgt dan niet je eigen wensen, maar vaak slaafs wat er binnen de format mogelijk is.

Laat je niet sturen door een format, maar stuur zelf. Met SequenS gaan we kijken wat jouw wensen zijn en welke middelen we moeten gebruiken om die wensen te bereiken.

Programma

Een computer doet het "vuile" werk voor je. Je kan er dus veel meer mee dan knippen en plakken. Soms kan een klein stukje software je veel werk besparen. Dat kan gemaakt worden binnen software die je gebruikt (bij voorbeeld Excell) of losstaand.

Embedded

Tegenwoordig heb je veel computerkracht nodig buiten je computer maar in het toestel of systeem dat je gebruikt. Domotica is zo een voorbeeld

Met kleine computertjes zoals Arduino of Raspberry Pi kan je heel wat rekenkracht verhuizen naar het toestel zelf. En met smartphones en tablets heb je heel wat computerpower in je broekzak. Het ligt dan ook voor de hand om die kracht nuttig in te schakelen.

Toestel

Heb je problemen met je toestel, dat is begrijpelijk. Maar pas je niet aan je toestellen, maar laat je toestellen aan jouw wensen aanpassen.